Эволюционный подход к типологии карста - Климчук, А.Б. (Геологічний журнал, 2010)
Демонструється гідрогеологічна сутність карсту, подається його визначення, обґрунтовується еволюційний підхід до його типології і пропонується відповідна класифікація.