Концепція ефективного менеджменту конкурентоспроможності підприємств - Лепьохін, О.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Здійснено аналіз системи менеджменту конкурентоспроможністю підприємства. Обгрунтовано концептуальні позиції підвищення ефективності такої системи.