Розвиток регіональної фінансово-інвестиційної політики - Бутник, О.О. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Проаналізовано умови забезпечення життєдіяльності, формування та нарощення виробничого потенціалу регіону. Обгрунтовано необхідність реформування фінансової системи у напрямі орієнтації на регіон.