Аїда Сергіївна Андреева-Григорович (До 75-річчя від дня народження) (Геологічний журнал, 2010)
Аіда Сергіївна Андрєєва-Григорович — професор, доктор геолого-мінералогічних наук, провідний науковий співробітник відділу стратиграфії і палеонтології кайнозойських відкладів Інституту геологічних наук НАН України.