Деякі аспекти правового регулювання корпоративних відносин в Україні - Корягіна, Т.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Розглянуто корпоративні відносини, що відображають процеси утворення доходу та методи їх правового регулювання.