Віталій Федорович Шульга (До 80-річчя від дня народження) (Геологічний журнал, 2011)
23 лютого 2011 р. геологічна спільнота відзначила 80-річчя видатного вченого, доктора геолого-мінералогічних наук Віталія Федоровича Шульги. Наукова діяльність ювіляра розпочалася ще в юнацькі роки. Все своє життя вчений присвятив дослідженню вугленосних формацій Європи та Азії.