Проблеми регіонального розвитку у контексті європейської інтеграції України та глобалізаці - Афендікова, В.І. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті розглянуто основні проблеми регіонального розвитку у контексті європейської інтеграції України та глобалізації світової економіки.