Функціональні та класифікаційні аспекти фондових індексів - Жихор, О.Б.; Нескородєва, І.І. (Економіка промисловості, 2013)
У статті визначено й уточнено систему функцій фондових індексів, на основі аналізу методичних підходів і функціонального призначення розроблено їх багатокритеріальну класифікацію.