Економічна сутність сталого розвитку промисловості України - Горячева, К.О. (Економіка промисловості, 2013)
Обґрунтовано необхідність переходу України до «сталого» або всебічно збалансованого розвитку. На сьогоднішній день вичерпання екстенсивних факторів економічного зростання промисловості України свідчить про необхідність забезпечення сталого розвитку вітчизняних промислових підприємств за принципами ефективності, прогресивності, економічності та інтенсивності.