Анализ налогового бремени в контексте различных налоговых популяций - Гурнак, А.В. (Економіка промисловості, 2013)
У статті визначено й уточнено систему функцій фондових індексів, на основі аналізу методичних підходів і функціонального призначення розроблено їх багатокритеріальну класифікацію.