Жирные кислоты крови и их взаимосвязи при атеросклерозе - Осипенко, А.Н.; Акулич, Н.В.; Клишевич, Ф.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті представлені результати дослідження складу жирних кислот еритроцитів та ліпопротеїнів плазми крові пацієнтів з ішемічною хворобою серця та атеросклерозом. Виявлена зміна кореляційних зв’язків між окремими жирними кислотами еритроцитів та ліпопротеїнів плазми крові.