Показатели успеваемости студентов по патофизиологии при разных формах итогового контроля знаний - Уракова, М.А.; Михайлов, Д.М.; Брындина, И.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У представленій роботі проведений аналіз показників успішності студентів стоматологічного факультету Іжевської медичної академії по патологічній фізіології. Описані переваги і недоліки рейтингової оцінки по предмету, тестового контролю і усної співбесіди на іспиті. Виявлений прямий кореляційний зв’язок між показниками успішності при різних формах підсумкового контролю.