Пам’яті академіка Івана Ілліча Чебаненка (Геологічний журнал, 2012)
27 червня 2012 р. пішов з життя видатний український вчений геолог-тектоніст, доктор геолого-мінералогічних наук, професор, академік НАН України, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки Іван Ілліч Чебаненко.