Міжнародний науковий семінар "Від смоли хвойних до бурштину. Ідентифікація викопних смол" - Мацуй, В.М.; Деревська, К.І. (Геологічний журнал, 2012)
В Національному науково-природничому музеї (ННПМ) НАН України 17 травня 2012 р. відбувся Міжнародний науковий семінар "Від смоли хвойних до бурштину. Ідентифікація викопних смол". Організатором Його виступив ННПМ НАН України.