Маслун Нінель Володимирівна (До 75-річчя від дня народження) (Геологічний журнал, 2013)
Нінель Володимирівна Маслун - кандидат геолого-мінералогічних наук, старший науковий співробітник Інституту геологічних наук НАН України, знаний фахівець з палеонтології, стратиграфії та морської геології. Її дослідження інтегровані у вирішення фундаментальних і прикладних розробок нафтогазової геології, стратиграфії, палеонтології, седиментології.