XI Всеукраїнський конкурс “Лідер паливно-енергетичного комплексу‘ 2010” (Гідроенергетика України, 2011)
20 грудня 2010 року відбулося оголошення і на городження переможців та лауреатів ХІ Всеукраїнського конкурсу "Лідер паливно-енергетичного комплексу — 2010".