Особливості тарифоутворення в електроенергетиці України - Кириленко, О.В.; Денисюк, С.П.; Негодуйко, В.О. (Гідроенергетика України, 2011)
В статті розглянуто основні проблеми тарифоутворення та існуючої тарифної політики в електроенергетиці України. Висвітлено деякі недоліки механізму перехресного субсидіювання. Запропоновано шляхи гармонізації тарифної політики.