Конструкції та режими експлуатації гідрогенератора-двигуна Дністровської ГАЕС - Кенсицький, О.Г. (Гідроенергетика України, 2011)
Розглянуто й проаналізовано особливості конструкції та режими експлуатації гідрогенератора-двигуна Дністровської ГАЕС. Визначено основні напрямки необхідних досліджень стану машини з метою удосконалення її конструкції, підвищення надійності та навантажувальної здатності