Сутність системи управління розвитком промислового підприємства - Харченко, В.А. (Економіка промисловості, 2013)
Розкрито сутність економічної категорії «система управління розвитком промислового підприємства» як системи, що об’єднує фінансово-економічні та виробничо-технічні управлінські рішення щодо досягнення цілей розвитку підприємства і регулює зв’язки між складовими частинами даної системи на основі оптимізаційних заходів, що дозволяє визначити пріоритети та узгодити цілі розвитку.