Регіональні аспекти забезпечення гідного рівня життя населення України - Борисенко, Т.М. (Економіка промисловості, 2013)
Обґрунтовано значну роль регіонів у забезпеченні гідного рівня життя. Досліджено умови життєвого рівня населення регіонів України за показниками доходів і споживання. Доведено, що вони не забезпечують параметрів гідного життя.