Звольському Станіславу Тимофійовичу — 80 років (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2005)
П’ятнадцятого грудня 2005 р. виповнюється вісімдесят років знаному спеціалістові в галузі застосування ядерно-фізичних методів досліджень у геологічних науках, доктору геолого-мінералогічних наук Станіславу Тимофійовичу Звольському.