Інформаційно-вимірювальні системи пасивної акустичної локації дефектів структури конструкційних матеріалів - Бабак, В.П. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2010)
Розглянуто принципи побудови та алгоритми роботи інформаційно-вимірювальних систем діагностики стану елементів обладнання та конструкцій об’єктів атомної енергетики з використанням акустоелектричної локації дефектів структури конструкційних матеріалів.