Деякі проблеми оцінки компоненти ефективної дози зовнішньго опромінення персоналу ІПБ АЕС НАН України - Лагутін, І.Г.; Любинський, М.М.; Єршова, Н.М.; Котляров, В.Т. (Проблеми безпеки атомних електростанцій і Чорнобиля, 2010)
Запропоновано спрощений підхід для вирахування ефективної дози персоналу, задіяного в зоні відчуження, та представлено бета-версію електронної бази даних індивідуальних доз персоналу нижнього рівня.