Використання даних дистанційного зондування Землі при комплексному дешифруванні результатів повітряного спостереження - Іващук, Б.М.; Приступа, Р.В.; Андрєєв, С.М. (Екологічна безпека та природокористування, 2011)
У статті проведено аналіз використання даних дистанційного зондування Землі для комплексного дешифрування об’єктів повітряного спостереження. На підставі графоаналітичного методу проведені розрахунки порівняння даних оптико-електронних систем ДЗЗ і повітряного спостереження.