Екранування териконів як спосіб покращення екологічного стану вугільних регіонів Донбасу - Зубова, Л.Г.; Тимошенко, М.М.; Верех-Білоусова, К.Й. (Екологічна безпека та природокористування, 2011)
Запропоновано екранування териконів вугільної промисловості Донбасу відходами флотаційного збагачення вуглистої породи, як засіб покращення екологічного стану прилеглих до териконів територій. Розглянуто можливість додаткового отримання германію та галію із флотаційного концентрату.