Щоденник Д. В. Країнського як джерело вивчення революційних подій 1917 р. на Чернігівщині - Нітченко, А. (Сiверянський лiтопис, 2013)
Проаналізовано інформаційний потенціал щоденника Дмитра Васильовича Країнського (1871 – ? рр.) як історичного джерела.