Екологічна безпека поверхневих водних об’єктів при впровадженні флотаційної доводки збагачення залізних руд - Дмитрієва, О.О.; Тертичний, О.Л.; Василенко, Г.В. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
Розглядаються особливості екологічно безпечного впровадження флотаційних технологій дозбагачення залізних руд на гірничо - збагачувальних комбінатах.