Екологічна оцінка якості поверхневих і ґрунтових вод у районі ремонту та експлуатації авіаційної техніки - Маджд, С.М.; Франчук, Г.М.; Тимошенко, М.М. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
Наведені результати гідрохімічних досліджень і біотестування якості поверхневих вод (р. Нивка) і ґрунтових вод поблизу авіапідприємств. Виявлено перевищення азоту амонійного, нітритів у пробах поверхневих і ґрунтових вод та високі показники ХСК в деяких пробах ґрунтових вод.