Метод формування інвестиційного портфеля в природокористуванні з урахуванням ризику невикористаних можливостей - Стефанишин, Д.В.; Стефанишина, Ю.Д. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
Запропоновано новий метод формування структури інвестиційного портфеля в природокористуванні на основі попарного порівняння альтернатив з урахуванням ризику невикористаних можливостей.