Рибак І.В. Хмельниччина від найдавнішого до сьогодення - Баженова, С.Е. (Інститут історії України НАН України, 2003)
Рецензія на навчальний посібник: Рибак І.В. Хмельниччина від найдавнішого до сьогодення - Кам'янець-Подільський. - Абетка НОВА. - 2002 - 154с.