До 70-річчя В.О. Бокова (Український географічний журнал, 2011)
24 травня виповнилося 70 років від дня народження відомого вченого – фізико-географа, землезнавця, геоеколога, кліматолога, доктора географічних наук, професора, завідувача кафедри ЮНЕСКО „Відновлювальна енергія та сталий розвиток” і кафедри геоекології Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського Володимира Олександровича Бокова.