Повідомлення про конференцію “Біомінералогія-2008” - Зузук, Ф.В. (Записки Українського мінералогічного товариства, 2009)
У Луцьку на базі Волинського та Київського національних університетів з 23 до 25 жовтня 2008 р. проходила науково-практична конференція “Біомінералогія-2008”. У конференції брали участь науковці 17 вищих навчальних, академічних і медичних закладів України, Російської Федерації, Польщі, Німецької Федеративно ї Республіки. На конференції були представники Волинського, Київського та Львівського національних університетів, Київського національного університету технологій і дизайну, Інституту геохімії, мінералогії та рудоутворення ім. М.П. Семененка НАН України, Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України (Київ), Інституту фізико-органічної хімії і вуглехімії НАН України (Донецьк), Львівського та Івано-Франківського медичних університетів, Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру. Із Російської Федерації на конференції зробили доповіді представники Санкт-Петербурзького, Омського університетів, Томського політехнічного університету, Інституту геології Комі наукового центру Уральського відділення РАН (Сиктивкар), із Польщі – Гірничо-металургійної Академії (Краків), Федеративної Республіки Німеччини – Інституту хімічної фізики твердого тіла імені Макса Планка (Дрезден).