Ювілей Миколи Петровича Щербака (Записки Українського мінералогічного товариства, 2009)
16 вересня 2009 р. виповнилось 85 років академіку НАН України, доктору геолого-мінералогічних наук, професору, почесному члену Українського мінералогічного товариства Миколі Петровичу Щербаку – одному з провідних геохронологів, відомому в наукових колах не лише нашої країни, а й усього світу.