Результати порівняння даних автоматичних і традиційних систем вимірювання температури повітря - Герасименко, І.В.; Латенко, В.І.; Логвиненко, І.В.; Швень, Н.І. (Український науково-дослідний гідрометеорологічний інститут МНС та НАН України, 2012)
На сучасному етапі впровадження автоматичних систем для вимірювання температури повітря найважливішим є проведення оцінки достовірності даних електронних приладів, що поступово замінюють традиційні прилади. Виконано аналіз порівняння результатів вимірювання температури повітря рідинними скляними термометрами і автоматичними вимірювачами.