До 75-річчя П.Г. Шищенка (Український географічний журнал, 2011)
Географічна громадськість щиро вітає професора кафедри географії України, фізикогеографа, доктора географічних наук, члена-кореспондента Академії педагогічних наук України, президента Українського географічного товариства зі славним ювілеєм.