Інноваційний характер державного управління в постіндустріальному суспільстві - Хачатурян, Х.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті розглянуто соціальні детермінанти інноваційного характеру державного управління в умовах становлення постіндустріального суспільства. Досліджено основні напрямки інноваційного розвитку державного управління. Окреслено системно-інтегрувальні напрями інноваційних змін у формуванні постсучасних управлінських практик. Розглянуто роль людського чинника в умовах постіндустріального суспільства.