Колізії трансформацій посттоталітарних суспільств - Канцелярук, Б.І. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті розглядаються особливості формування суспільно-політичних систем, утворених на теренах колишнього Радянського Союзу. Зокрема, йдеться про деякі колізії цього процесу в Україні та Росії.