Лауреати Премії імені академіка Є.К. Лазаренка за 2008 рік (Записки Українського мінералогічного товариства, 2009)
За премію імені академіка Є.К. Лазаренка за 2008 р. серед молодих учених змагалися три претенденти, висунуті відповідно до положень УМТ про Премію, – Борняк Уляна Іванівна (лаборантка кафедри мінералогії Львівського національного університету імені Івана Франка, кандидат геологічних наук), Нестеренко Тетяна Петрівна (аспірантка кафедри теоретичної і прикладно ї мінералогії Криворізького технічного університету) та Карпенко Світлана Валеріївна (аспірантка кафедри прикладної екології, мінералогії і раціонального використання надр Криворізького технічного університету).