Делегація та цесія як підстави правонаступництва у виконавчому провадженні - Ятченко, Є.О. (Держава і право, 2012)
Досліджуються підстави і процедура заміни боржника та стягувача при виконанні судовихрішень майнового характеру в Україні. Значна увага приділяється розгляду заміни боржника та кредитора у майнових зобов’язаннях як підстави для передачі прав при виконанні судових рішень. Ключові слова: виконавчі правовідносини, рішення суду, заміна боржника та стягувача, державний виконавець, підстава передачі прав.