Способи кримінально караного примушування - Рунов, В.Ю. (Держава і право, 2012)
Досліджуються способи кримінально караного примушування у статтях Особливої частини КК України. Автор аналізує доцільність законодавчої деталізації та наявності узагальнюючих понять при формулюванні об’єктивної сторони злочинів, які полягають у протиправному примушуванні особи до вчинення певних дій.