Колізійні норми зобов’язальних правовідносин у міжнародному приватному повітряному праві - Цірат, Г.В. (Держава і право, 2012)
Здійснено огляд застосовних колізійних норм у разі відсутності вибору права сторін зобов’язальних правовідносин з іноземним елементом, у яких предметом є або повітряне судно, або надання послуг з використанням повітряного судна.