Політико-кримінологічні аспекти корупції в умовах сучасної України - Шведова, Г.Л. (Держава і право, 2012)
Розглянуто окремі питання політико-кримінологічної характеристики корупції в Україні, досліджено різні політичні аспекти породження корупції та корупційної злочинності й політичні засоби протидії їй, визначено політико-кримінологічні аспекти антикорупційної діяльності на сучасному етапі розвитку держави.