Роль національного закону та міжнародного договору в забезпеченні взаємності при визнанні та виконанні іноземних судових рішень - Цірат, Г.А. (Держава і право, 2012)
Розглянуто різні підходи до регулювання взаємності при визнанні та приведенні до виконання іноземних судових рішень як на національно-правовому, так і міжнародно-правовому рівнях, а також роль та місце міжнародного договору в забезпеченні режиму взаємності в зазначених питаннях.