Межі реалізації права приватної власності на ліси в Україні: теоретико-правовий аспект - Юрчишин, Н.Г. (Держава і право, 2012)
Досліджено теоретико-правові аспекти меж права приватної власності на ліси в Україні. Основними категоріями, які впливають на визначення поняття меж реалізації права приватної власності на ліси в Україні, є правові обмеження, обмеження права, обов’язки власників земельних лісових ділянок.