Соціально-історичні умови виникнення соціального капіталу - Алоян, А.Е. (Держава і право, 2012)
Визначено соціально-історичні умови виникнення соціального капіталу. Проаналізовано реалізацію функцій та рівнів соціального капіталу в умовах сучасного суспільства.