Моделювання інформаційних потреб користувача Веб-галереї - Ришковець, Ю.В.; Жежнич, П.І. (Штучний інтелект, 2011)
У статті побудовано формальну модель інформаційних потреб користувача Веб-галереї. Ця модель дозволяє будувати Веб-галереї, які при відображенні вмісту здатні пристосовуватися до інформаційних потреб користувача.