Основи теорії перечередування даних k-значного CIRC-кодування / декодування - Коноплянко, З.Д.; Ковалів, І.І. (молодший) (Штучний інтелект, 2011)
У статті розроблена загальна теорія перечередування даних; введені назви та означенння понять теорії перечередування даних у практику української мови, вирішені проблеми знаходження всіх можливих функцій перечередування даних та вибір їх параметрів залежно від необхідних параметрів кодів.