Україна в глобалізаційних та інтеграційних процесах - Наконечний, В.М. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті проаналізовано вплив глобалізаційних та інтеграційних процесів на Україну. Автор розглядає ключові проблеми геополітичної ідентичності України. Розглядаються ключові проблеми практичної реалізації стратегічних орієнтирів європейської ітеграрції України.