Бюджетоутворюючі податки та їх вплив на розвиток сільського господарства у Донецькій області - Прокопенко, О.А. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Стаття присвячена оцінці впливу бюджетоутворюючих податків на динаміку розвитку сільського господарства в Донецькій області. Виявлено, які показники результативності діяльності сільського господарства є найбільш чутливими до зміни податкового навантаження.