Вплив національного чинника на внутрішньополітичну ситуацію в Канадській Федерації - Судак, І.І. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті висвітлено особливості формування та реалізації зовнішньої політики Канадської Федерації. Досліджено вплив низки внутрішніх і зовнішніх чинників на формування зовнішньополітичних засад у Канаді. Визначено основні напрями зовнішньополітичного курсу Канадської Федерації, а саме: взаємини зі Сполученими Штатами Америки, європейський та азійський напрями.